streda 17. mája 2017

Deep v kinách :)

Ak ste uvažovali nad tým, či by ste si v poslednom mesiaci mohli zlepšiť náladu, odpoveď je jednoduchá. Zájdite si do kina na príjemnú a veľmi zaujímavú podmorskú rozprávku s názvom Deep.

Táto animovaná komédia s názvom Deep: Dobrodružstvo pod hladinou. Celú Zem zaplavili oceány a Zem sa tak stala nádhernou modrou planétou. Chobotnička Deep s jeho veľmi dobrými kamarátmi neurotickou krevetou Elis a nemotorným morským čertom Evom neustále robia rôzne nezbednosti. Ich domovu však v poslednom čase hrozí skaza, a tak sa táto crazy trojka rozhodne zachrániť svoje údolie. Na ceste ich čaká stretnutie s murénou, rybím zombie, speváčkou na Titanicu i rapujúcou armádou krabov. Podarí sa im zachrániť tento podmorský svet a stať sa hrdinom?

Rozprávku hodnotím veľmi pozitívne. Osobne sa mi na nej najviac páčil humor, ktorý bol v nej použitý. Je jednoduchý a nenásilný, takže sa na ňom zasmejú veľký aj malý diváci. Osobne si vo všeobecnosti myslím, že ide opäť o veľmi peknú grafiku, a samotný hrdinovia sú strašne roztomilý. V tomto prípade sa stretávame s podmorskými zvieratami, ktoré na prvý pohľad vyzerajú nebezpečne, no v tejto rozprávke sú naozaj rozkošné. Čo sa týka deja, bol jednoduchý no i tak pekný. Ako to už býva v rozprávkach, aj v tomto prípade ide o zachraňovanie, ktoré nakoniec skončí úspechom.

A preto ide opäť o rozprávku, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári a pomôže vám s pozitívne naladenou mysľou :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára