štvrtok 26. apríla 2018

Rozkošné ponožky

Aj vy milujete psov a veríte, že práve tí vám dokážu do života vniesť pozitivizmus a radosť? V takom prípade vám určite nemôžu ujsť tieto nádherné ponožky so psíkmi.

Na výber pričom pri nich nemáte iba z rôznych motívov ale dokonca aj z rôznych psíkov, takže sa môžete tešiť na dávku rozkošnosti z ktorej si zaručene nebudete môcť vybrať. Dokopy 6 druhov ponožiek, pričom každé sú krajšie ako tie predchádzajúce. Rozkošné, až ich máte chuť objať.

Ako prvé máte na výber ružové ponožky s rozkošnou bielou čivavou, ružovým obojčekom a vyplazeným jazýčkom. Druhé sa na vás tešia jemné modré ponožky s hnedou čivaovou v oblečení, ktorá prekypuje rozkošnosťou a nevinnosťou. Tretie sú opäť ružové ponožky s rozžiareným buldočkom a vyplazeným jazýčkom. Ďalej sa môžete tešiť na jemné zelené ponožky s čivavou vo vianočnom oblečku, ktorá vyslovene navodí vianočnú atmosféru. Ďalej tu máme horčicové ponožky s hravým a šťastným buldočkom a nakoniec čierne ponožky s buldočkovým nevinným pohľadom.


Ja som sa veľmi vážne rozhodovala medzi horčicovými a ružovými ponožkami s buldočkom, nakoľko buldočkov naozaj zbožňujem, avšak napokon som sa rozhodla pre ružové ponožky, ktoré mi prídu vďaka ružovej farbe jemnejšie a detskejšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára